Over mij

Ik ben Zenzy, een 23-jarige beeldmaker en in 2021afgestudeerd aan AKV St Joost in Breda. Momenteel ben ik parttime freelance illustrator en motion designer en fulltime student kunstgeschiedenis aan Universiteit Utrecht. Het meeste van mijn freelancewerk bestaat uit het ontwerpen van posters, zeefdrukdesigns, digitale prints en het maken van vectoranimaties.
Ik werk beide digitaal en analoog. Ik teken digitaal met een tekentablet sinds mijn elfde, dus ik heb er zeker ervaring mee! Ik gebruik bijna alleen maar Procreate, Adobe Photoshop en Illustrator om te illustreren, en After Effects om te animeren. Inspiratie voor mijn illustraties neem ik van streetwear, mijn leven als student, en (kunst)geschiedenis.
Wanneer ik niet teken, dans ik, of zit ik waarschijnlijk vast in de trein ergens tussen Utrecht, Den Haag en Eindhoven..
Deze site is voor beide professionele en persoonlijke projecten, maar op mijn Instagram zet ik vaak meer werk dat ik daartussendoor maak. Een linkje hiernaar is te vinden boven in de hoek op mijn homepage!